Hoppa till sidans innehåll

Styrelseprotokoll


Protokoll från styrelsemöten finnes hos sekreteraren som har dessa till hands för åsyn av fullvärdiga medlemmar eller myndighetsutövare.

Protokoll från det senaste styrelsemötet sitter normalt på anslagstavlan i klubbhuset (såvida ingen lånat med det hem och postat iväg en kopia till folk som kan ha intresse av dess innehåll).

På förekommen anledning har Skurups Bågskytteklubb upphört med servicen till sina medlemmar där publicering av digitala protokoll kunnat följas på hemsidan.

Servicen var avsedd för att medlemmar snabbt och enkelt skulle kunna läsa nya och gamla protokoll utan att behöva ta sig till klubblokalerna. Men då dessa kopior aldrig till 100% kunnat garanterats vara de gällande slutgiltiga protokollen som justerats och godkänts av styrelsen först vid nästkommade möte fanns där alltid en risk att "felaktiga" protokoll förekom på hemsidan.

Avsikten med denna hemsia är att medlemmar snabbt ska kunna ta del av information som händer i och omkring klubben, men med översikt att felstavningar, syftningsfel, tidskorrigeringar etc kan förekomma.

Uppdaterad: 21 JUN 2015 11:37 Skribent: Richard Adcock
Epost: This is a mailto link

 

 

Postadress:
Skurups BK - Bågskytte
Sonny Jörgensen, Geografigatan 8
27433 Skurup

Besöksadress:
Södra Torggatan 7C
27421 Skurup

Kontakt:
Tel: 0760367913
E-post: This is a mailto link

Se all info

MotorCenter Logo 2015

 

 

Lidbergs Grafiska AB

 

47 transparent_m

 

Actera

 

Sponsor