Hoppa till sidans innehåll

Vi behöver funktionärer

05 NOV 2015 06:48
Styrelsen beslutade vid mötet den 4/11 att nya riktlinjer skulle utfärdas för att få fler funktionärer vid våra egna tävlingar.
  • Skapad: 05 NOV 2015 06:48

Vid styrelsemötet den 4/11-2015 framförde tävlingsansvarig (Richard Adcock) att han är jätteglad (och stolt) att klubben har fått så många aktivt tävlande skyttar.

"Detta är resultatet av det arbete vi lagt ner".

Samtidigt framförde tävlingsansvarig att många skyttar nappat på erbjudandet om gratis startavgift när de hjälper till att rigga upp/ned vid tävlingar. Något som gjort att våra tävlingar fortsätter att hålla hög klass.

Dock framförde tävlingsansvarig att han har svårt att fylla domare & skjutledare-platserna vid våra tävlingar. Även festkommittén har bekymmer att få ihop folk som är villiga att arbeta i köket.

Samtidigt vill klubben inte förneka sina aktiva medlemmar att ställa upp i egna tävlingar med knepiga regler eller scheman. 

Därför beslutade styrelsen att tävlingsansvarig har rätt att neka egna medlemmar från att ställa upp i tävlingar (arrangerade av Skurups BK) om de inte visat ett tidigare engagemang för klubbens intressen.

Detta gör vi för att folk i första hand ska överväga att arbeta på tävlingarna så vi inte bränner ut de få som normalt alltid ställer upp.

Skribent: Richard Adcock

 

 

Postadress:
Skurups BK - Bågskytte
Sonny Jörgensen, Geografigatan 8
27433 Skurup

Besöksadress:
Södra Torggatan 7C
27421 Skurup

Kontakt:
Tel: 0760367913
E-post: info@skurupsbagskytt...

Se all info

 

 

skuruptrafikskola.png

Skurupdäckservice.png

Lidbergs Grafiska AB 

Sponsor